Cea mai mare expozitie de yachturi Bavaria la Mangalia

Mangalia - 5 august 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada 4-17 august 2008, portul Mangalia va fi gazda celei mai mari expozitii de veliere Bavaria din Romania. Pasionatii de navigatie vor putea aprecia “live” eleganta yacht-urilor cu vele pentru ca organizatorul Blue Marine Yachts a pregatit multe surprize, printre care si test-drive-uri pentru cei care isi doresc cu adevarat sa devina proprietarii unei asemenea ambarcatiuni.

30 de ani de calitate si valoare germana, puse cu grija in fiecare yacht construit, inovatie si perfectionare continue, tehnologie inalta imbinata cu arta, pentru a le oferi iubitorilor de vele yachturi desavarsite – toate acestea descriu Bavaria Yachtbau GmbdH - cel mai mare producator european (in numar de unitati vandute) de ambarcatiuni cu vele si motor, care este prezent de anul acesta si in Romania.
Expozitia de veliere de la Mangalia este organizata de Blue Marine Yachts, importator exclusiv in Romania al yachturilor Bavaria, recunoscute in Europa prin calitatea germana pe care o promit.
Incepand cu data de 4 august, portul Mangalia va deveni o locatie de interes pentru cei care iubesc navigatia, dar si pentru cei care sunt curiosi sa descopere intensitatea sentimentului de libertate oferit de o iesire in larg la bordul unui yacht cu vele.
Yachturile expuse de Blue Marine au preturi irezistibile ce variaza de la 55.000 de euro pana la 200.000 de euro. In functie de dotari, aceste preturi se modifica insa se poate afirma ca pasionatii de yachting pot achizitiona un velier exceptional la pretul unei masini bune. Un alt avantaj al yachturilor cu vele se regaseste in costurile cu mentenanta. Intretinerea unui yacht se refera in special la asigurarea bunei functionari a motoarelor, in rest este vorba doar de cheltuieli legate de curatenie. In total, cu tot cu costurile de port, cheltuielile de intretinere intr-un an ajung la circa 5.000-6.000 de euro.
Echipa Blue Marine Yachts va aduce la Mangalia un numar de noua veliere care vor fi expuse atat pe uscat, cat si in apa, pentru ca vizitatorii sa poata avea o viziune completa asupra ambarcatiunilor Bavaria.
Perioada de doua saptamani dedicata acestui eveniment a fost aleasa special pentru a permite tuturor celor interesati de yachting - indiferent din ce zona a tarii vin – sa-si poata programa o vizita la Mangalia. Expozitia va fi insotita de evenimente conexe precum concertul Andreei Banica, de sambata, 9 august, urmat duminica de concursul Miss Bavaria Blue Marine.

Despre BrandWEB

Organizator Blue Marine Yachts - unic importator al yachturilor Bavaria
Bulevardul Camil Ressu Numarul 14, Sector 3, Bucuresti, Romania
Telefon: +40-730-451-037 / +40-723-585-587
Fax: +40-31-804-60-88
0721747418 Viviana Basan

marketing@bluemarine-yachts.ro