BrandZ    

Comunicate de presa si evenimente pe tema BrandZ

 • BrandZ

  Bucuresti - 22 mai 2012

  Comunicat de Daedalus Consulting

  APPLE , BRANDUL NR. 1, CRESTE CU 19% PANA LA $182,9 MILIARDE, IN TIMP CE IBM DEPASESTE GOOGLE SI ISI REVENDICA LOCUL SECUND PRIMUL BRAND AFRICAN PATRUNDE IN TOP 100 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: google , top , marketing , microsoft , apple , brand , ibm , daedalus , brandz

  Vezi toate comunicatele de presa despre BrandZ

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul BrandZ.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la BrandZ. Informatiile despre BrandZ cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul BrandZ, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la BrandZ, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.