13. Un număr celebru şi o aniversare.

Cluj Napoca - 21 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Branzas a împlinit 13 ani de la înfiinţare: un număr norocos pentru Branzas, un număr norocos pentru industria de branding şi design din România.

De-a lungul acestor ani de pasiune în consultanţa de brand şi design am obţinut succese remarcabile, începând cu rebrandingul Ursus - unul dintre cele mai mari branduri româneşti de bere - în primul an de la înfiinţare, continuând cu sute de proiecte de anvergură. Astfel, în 13 ani de prezenţă constantă am creat şi dezvoltat identităţi puternice şi distinctive pentru branduri ale companiilor româneşti şi multinaţionale. Branzas a dobândind un bagaj considerabil de cunoştinţe şi experienţă în cele mai diverse industrii, trecând de la etapa de pionierat al industriei către etapa de maturitate şi afirmare deplină.

Pentru a raspunde necesităţilor crescute ale clienţilor datorate amplificării şi sofisticării pieţelor, Branzas şi-a adaptat şi dezvoltat permanent competenţele ajungând la etapa îmbinării complementare a serviciilor de consultanţă, design şi implementare. Astăzi, consultanţa în branding şi design se poate face doar cu o echipă completă, competentă, compusă din oameni dedicaţi relaţiilor cu clienţii, writeri, designeri, consultanţi şi specialişti în implementare, folosind o infrastructură performantă, însemnând sisteme IT, software sau spaţii pentru birouri. Investiţiile cele mai mari realizate de Branzas în cei 13 ani au fost facute în specialişti, dezvoltarea competenţelor profesionale, unelte proprietare de lucru dezvoltate intern, sisteme de documentare şi business intelligence.

“Doresc să mulţumesc în numele meu personal şi al echipei Branzas tuturor clienţilor, foştilor clienţi, partenerilor, furnizorilor, prietenilor care ne-au susţinut şi reprezentanţilor media pentru faptul că au ales să colaboreze împreună cu noi, dar mai ales pentru faptul că au fost vizionari, au contribuit la creşterea brandurilor pe care le deţin şi la dezvoltarea industriei”, Bogdan Branzas.

Despre Branzas

Branzas, înfiinţată în 1994 la Cluj-Napoca, este prima agenţie românească de consultanţă în branding şi design înfiinţată în România cu o vastă experienţă în analiza, crearea şi implementarea brand corporate şi consumer, având la activ un portofoliu extins în packaging şi FMCG. Primul brand creat de Branzas a fost Ursus în 1995. Printre clienţii agenţiei se numară Ave Impex, Autonet, Coffeeright, Connex, Continental Hotels, Elis, Gregory’s, IBM, Lactate Harghita, Lafarge, Microsoft, MOL, Motoboom, ProMotor, PlusGSM, Procter & Gamble, Ringier, Sanex, Siemens, Standard Snacks, The One, Tower, Ţiriac Holdings, Ţiriac Auto, Ursus Breweries.


Branzas Design
Bogdan Branzas
Creative Director & CEO
Cometei nr 5
Cluj-Napoca
Tel: 40-264-419129
Fax: 40-264-414826


bogdan.branzas@branzas.ro