Yoav Live - the homecoming...

Locul desfasurarii: Kristal Glam Club

Organizator: Cherry Music

Yoav Live - the homecoming...

Pe 18 martie, la ora 21.00, in Kristal Glam Club, Yoav se intoarce simbolic acasa. Desi doar bunicul lui e nascut in Romania, Yoav este mandrul posesor al unui pasaport romanesc si cu toate ca a mai fost in Romania, acum este prima daca cand ca canta si incanta publicul roman.

O voce, o chitara, un sampler cu pedala. Acesta e Yoav.

Cantautor exceptional, Yoav este un artist despre care incepe sa se vorbeasca. Influentele sale unice au dus la un sunet care mixeaza traditia solistilor-compozitori cu scale si ritmuri estice si uneori groove-uri de club.

Toate sunetele de pe Charmed and Strange  si majoritatea celor de pe  A Foolproof Escape Plan au fost create cu chitata acustica, toate tobele, basul, clapele si sunetele de pian au fost fots batute si scoase din Lowden-ul de incredere al artistului.  Prestatia Live urmeaza acelasi drum, cu ajutorul unor procesoare de loop-uri si stilul neobisnuit de a canta al lui Yoav.  Consecvent statulului sau de cetatean global, Yoav a petrecut 2009 scriind cantece in Londra, Africa de Sud sau pe Venice Beach, California, colaborand cu un melanj de artisti si muzicieni de pe intreg globul pentru a da la bogatia sunetului sau.  Joey Waronker — extraordinarul producator si tobosar care a lucrat intre altii cu Thom Yorke, Beck, Smashing Pumpkins, sau R.E.M. - a preluat rolul de producator.

Il puteti urmari pe Yoav vineri, 18 martie, incepand cu ora 21.00 la Kristal, pe Sos. Pipera . Usile se deschid la 20.30, iar intrarea costa 20 lei.

Confirmare pana la data: 18 March 2011

Participare: Taxa de participare