Brevet de inventie complementar

Definitie Brevet de inventie complementar

Denumire generic data (in doctrina juridica) brevetului acordat pentru inventia care perfectioneaza o alta inventie protejata printr-un alt brevet si care nu poate fi aplicata fara cea brevetata anterior.Durata de valabilitate a brevetului, astfel acordat, este limitata la aceea a brevetului acordat pentru inventia pe care o perfectioneaza fara a putea fi mai scurta de 10 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brevet de inventie complementar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brevet de inventie complementar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brevet de inventie complementar. Definitiile termenilor despre Brevet de inventie complementar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brevet de inventie complementar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brevet de inventie complementar.