Bridge Communication

Bridge Communication


Descrierea companiei Bridge Communication

Interact este una dintre principalele companii de training din Romania. Prin cele doua departamente ale sale-Interact Communication si Interact Development- compania ofera cursuri de limbi straine pentru afaceri si training-uri de dezvoltare profesionala. Bazandu-se pe o echipa competenta de traineri, Interact isi adapteaza cursurile sale, multe licente internationale, la profilul si nevoile participantilor la cursuri

Academia de Studii Economice din Bucuresti - denumirea actuala datand din anul 1967 - a pregatit zeci de generatii de economisti, contribuind la afirmarea si dezvoltarea invatamantului, stiintei si culturii economice din tara noastra. Academia de Studii Economice din Bucureşti este atasata traditiei gandirii libere, libertatii academice, recunoasterii drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si principiului suprematiei legii.

Compania elveţiana Nestle, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestle si este astazi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, cu aproximativ 253.000 angajati si 511 unitati operationale in aproape fiecare tara a lumii.
Nestle a patruns pe piata romaneasca in 1995, in momentul de fata avand peste 600 de angajati: 350 la fabrica din Timisoara si 250 la sediul din Bucuresti.

Comunicate Bridge Communication :

Vezi toate comunicatele companiei Bridge Communication.