Certificarea Emergenetics®, pentru prima data posibila in Romania prin intermediul Interact

BUCURESTI - 3 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Interact organizeaza in perioada 28 septembrie- 1 octombrie 2010 primul program din Romania pentru certificarea Emergenetics®, sustinut de Dr. Geil Browning, fondatoarea Emergenetics®. Programul de certificare se adreseaza atat directorilor de resurse umane precum si trainerilor care activeaza in companii mari sau companii de training sau care lucreaza independent. La finalul celor 3 zile si jumatate de training, participantii vor dispune de cunostintele, aptitudinile, instrumentele si certificarea oficiala prin care pot facilita imediat Emergenetics® atat in cadrul propriilor companii, dar si in afara lor ca Asociat Emergenetics®. In plus, ca urmare a certificarii Emergenetics®, participantii vor fi parte dintr-un sistem de sprijin dedicat - reteaua de Asociati Emergenetics® din intreaga lume, beneficiind astfel de tehnologie de varf ce asigura o desfasurare eficienta si fara obstacole a livrarii de profile Emergenetics®.

Emergenetics® este un instrument multifunctional pentru intreaga ta afacere, un profil bazat pe studii de neurostiinta care analizeaza oamenii din punct de vedere al preferintelor de gandire si al comportamentului, determinand astfel o mai buna cunoastere si intelegere a felului in care gandim si ne comportam.

Prin Emergenetics® companiile au o viziune clara asupra personalitatii angajatilor: cum gandesc, cum actioneaza, cum comunica si cum interactioneaza. Datorita acestui fapt Emergenetics®:
- transforma echipele printr-o comunicare imbunatatita, printr-o intelegere mai buna a
diferentelor dintre membri,
-ajuta la clarificarea procesului de luare a deciziilor,
-stimuleaza potentialul creativ, ceea ce se traduce intr-o performanta marita,
productivitate mai buna si un mediu mai inchegat in organizatii.

Interact, ca unic reprezentant Emergenetics in Romania, pune la dispozitia participantilor o baza solida de cunostinte despre concepte, teorii, prezentarea si interpretarea rapoartelor rezultate in urma testului Emergenetics®. Cele 3 zile si jumatate de training sunt urmate de un plan post- certificare Emergenetics® de 90 de zile, pe perioada caruia Interact si Emergenetics International colaboreaza cu participantii pentru a se asigura ca acestia dispun de instrumentele si competentele necesare unui Asociat Emergenetics. Astfel, invatarea si cunostintele dobandite in timpul certificarii sunt amplificate si traduse in rezultate reale.

Ca urmare a participarii la acest curs de acreditare si a obtinerii certificarii, Asociatii Emergenetics dobandesc cunostintele si expertiza de a implementa profile Emergenetics® si a obtine un progres organizational. Certificarea le garanteaza participantilor acces permanent la site-ul personalizat pentru Asociatii Emergenetics, unde au posibilitatea de a-si gestiona munca intr-un format usor de utilizar. Ei vor primi actualizari frecvente de la Emergenetics International cu privire la ultimele evolutii care isi pun amprenta asupra retelei de asociati, precum si informatii despre noile produse si servicii Emergenetics®. In plus, Asociatii beneficiaza de consultanta personalizata cu privire la modul de utilizare Emergenetics®, dar si instrumente de marketing si comunicare prin care sa se promoveze.

Programul de certificare din 28 septembrie- 1 octombrie este primul de acest gen din Romania. Programul va fi livrat chiar de fondatoarea Emergenetics®, Dr. Geil Browning. Timp de 3 zile si jumatate, Dr. Browning ii va pregati pe participanti pentru a deveni Asociati Emergenetics. Costul participarii este de 2.500 euro+TVA si include zilele de training intr-o locatie selecta, certificatul de acreditare si intreaga gama de materiale Emergenetics® absolut necesare desfasurarii muncii post-acreditare.

Cei interesati pentru a participa la acest program de certificare Emergenetics® pot afla mai multe detalii pe adresa www.i-interact.eu sau la telefon 021 326 81 70. Mai multe detalii despre Emergenetics® puteti afla pe www.emergenetics.com

Despre Bridge Communication

Interact este una dintre companiile de training de varf din Romania, ce ofera cursuri de comunicare de afaceri in limba straina si training-uri de dezvoltare profesionala. Bazandu-se pe o echipa competenta de trainer Interact isi adapteaza solutiile de dezvoltare la profilul si nevoile participantilor la cursuri. Astfel, Interact si-a castigat reputatia de companie cu cele mai interactive si adaptate metode de livrare a cursurilor.

Profilul Emergenetics® are la baza stiinta de ultima ora in ceea ce priveste studiul psihologic, dublata de datele colectate si analizate in ultimii 20 de ani. Pana in prezent, stiinta din spatele Emergenetics® este rezultatul a peste 300.000 participanti, iar cercetarea continua contribuie la imbunatatirea acuratetii profilului. Periodic, datele sunt actualizate si raportate la populatie, pentru a intelege mai bine personalitatea individuala a fiecarui participant in raport cu media.

www.i-interact.eu
021.326.81.70
georgeta.dendrino@i-interact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bridge-communication/certificarea-emergeneticsr-pentru-prima-data-posibila-in-romania-prin-intermediul-interact