Seminariile Interact - Incepe ascensiunea catre o cariera la varf

BUCURESTI - 7 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Compania de training Interact va organiza in luna octombrie, pentru prima data in industria de profil din Romania, o serie intensiva de cursuri pentru dezvoltare profesionala. Desfasurate sub numele Seminariile Interact evenimentul va avea programe dedicate atat general managerilor cat si persoanelor din middle management.

Seminariile Interact - Incepe ascensiunea catre o cariera la varf

Pentru general manageri Interact va organiza un workshop intitulat Working life across cultures. Workshop-ul ce va avea loc in data de 7 Octombrie va fi sustinut de Gert Jan Hofstede, un expert international in studierea impactului pe care mediul cultural il are asupra companiilor multinationale. Astfel, general managerii expati vor avea ocazia de a intelege modul de a fi al angajatilor putand astfel sa gaseasca cel mai potrivit stil de management pentru compania lor.
Pentru angajatii din middle management Interact propune un program intensiv de cursuri pentru dezvoltarea abilitatilor de baza pentru afaceri. Seminariile Interact vor contine doua cursuri de imbunatatire a tehnicilor de comunicare (The Skilled Presenter™ si Think on Your Feet®), un curs de management al timpului (Planning to Success©) si cursul Emotional Intelligence©. Beneficiind de un mix complex de cursuri, de o oferta speciala pentru inscrieri si de o locatie deosebita pentru desfasurare Seminariile Interact devin programul intensiv de training care nu trebuie pierdut.

Despre Bridge Communication

Interact ofera o gama diversa de cursuri interactive pentru dezvoltare profesionala (comunicare, vânzari, management, resurse umane, team-building) si comunicare in afaceri (engleza, franceza, germana si româna pentru straini).
Compania detine un numar important de licente internationale (McLuhan and Davies Communications, The Edward de Bono Foundation, Business Today International, Business Tools for Innovation, Breakthrough Learning & Associates) pe care le adapteaza la specificul mediului de afaceri din Romania. Beneficiind de traineri cu o vasta experienta atat de training cat si de munca in companii multinationale, Interact este compania care se adapteaza perfect la nevoile de training ale partenerilor sai.

Andrei Stefanescu
Account Executive
Bridge Communication
andrei.stefanescu@bridgecommunication.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bridge-communication/seminariile-interact-incepe-ascensiunea-catre-o-cariera-la-varf