Strategy and Leadership

Locul desfasurarii: Palatul Parlamentului

Organizator: Interact si Ziarul Financiar

Nr.1 in Topul Mondial THINKERS 50 vine in Romania

Michael E. Porter, cel mai reputat autor in domeniul strategiei competitive, vorbeste la evenimentul Strategy and Leadership! Evenimentul, organizat de compania de training Interact si Ziarul Financiar, va avea loc vineri, 30 noiembrie 2007, la Palatul Parlamentului. In cadrul sau profesorul Porter va sustine o conferinta pe tema strategiei competitive si a strategiilor economice de tara si va raspunde la intrebarile participantilor in cadrul unei sesiuni moderate de discutii.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care detin posturi manageriale si de decizie, profesionisti din domeniul privat sau din institutiile publice. Ei vor avea ocazia sa invete despre strategie competitiva de la cea mai marcanta personalitate a domeniului. Michael Porter va prezenta, de asemenea, un studiu asupra mediului de afaceri romanesc, o radiografie a tarii noastre din punct de vedere al competitivitatii in afaceri.

Profesorul Porter este Bishop William Lawrence University Professor la Harvard Business School si presedinte al programului pe care aceasta scoala il desfasoara pentru cei mai noi CEO din multinationalele de succes. El ocupa locul 1 in topul Thinkers 50 – un top care-i cuprinde pe cei mai importanti si influenti ganditori din lumea afacerilor. A facut parte din Comisia prezidentiala pentru competitivitate industriala, in timpul administratiei Reagan, iar in prezent colaboreaza cu Congresul american pentru definirea politicilor economice ale Statelor Unite. Lucrarile lui, unice prin legaturile pe care le stabilesc intre teoriile economice si managementul aplicat, au facut scoala in domeniul managementului strategic.

Mai multe detalii puteti afla pe www.michaelporterinromania.ro.


Dana Capitanu, 0318/256.293

Despre BRIDGE COMMUNICATION

Interact este una dintre principalele companii de training din Romania. Prin cele doua departamente ale sale-Interact Communication si Interact Development- compania ofera cursuri de limbi straine pentru afaceri si training-uri de dezvoltare profesionala. Bazandu-se pe o echipa competenta de traineri, Interact isi adapteaza cursurile sale, multe licente internationale, la profilul si nevoile participantilor la cursuri

Academia de Studii Economice din Bucuresti - denumirea actuala datand din anul 1967 - a pregatit zeci de generatii de economisti, contribuind la afirmarea si dezvoltarea invatamantului, stiintei si culturii economice din tara noastra. Academia de Studii Economice din Bucureşti este atasata traditiei gandirii libere, libertatii academice, recunoasterii drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si principiului suprematiei legii.

Compania elveţiana Nestle, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestle si este astazi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, cu aproximativ 253.000 angajati si 511 unitati operationale in aproape fiecare tara a lumii.
Nestle a patruns pe piata romaneasca in 1995, in momentul de fata avand peste 600 de angajati: 350 la fabrica din Timisoara si 250 la sediul din Bucuresti.

Participare: Intrare libera