Un parteneriat pentru dezvoltarea si perfectionarea studentilor

BUCURESTI - 3 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

La sfarsitul lunii martie compania de training Interact a tinut un workshop pentru 20 de studenti ai Facultatii de Relatii Internationale din cadrul ASE. Beneficiind de sprijinul companiei Nestle Romania workshop-ul a constat intr-o simulare de afaceri, Managing Business Today, care le-a aratat studentilor partea practica in conducerea si dezvoltarea afacerilor de success. Acestia au fost implicati la maxim in dezvoltarea de produse, folosirea capacitatilor de productie, managementul fluxului de numerar sau vanzari.

“Aceasta simulare ne-a aratat practic cum stau lucrurile in mediul de afaceri. Acum am inteles mai bine cum se dezvolta noi produse, ce inseamna sa deschizi noi piete, ce trebuie sa faci ca sa gasesti cea mai buna strategie de vanzari. Competitia directa cu celelalte echipe a facut aceasta simulare si mai interesanta deoarece cu totii vroiam sa facem un profit cat mai mare.” declara Roxana, membra a echipei castigatoare, Sunny.

Seminarul s-a bucurat de prezenta domnului Paul Nuber, General Manager Nestle Romania. Acesta le-a povestit studentilor din experienta sa de business, a participat la o sesiune de intrebari si raspunsuri si, la final, le-a inmanat participantilor diplomele de absolvire a acestui curs.
Pentru Interact acest eveniment este primul dintr-o serie mai lunga de astfel de intalniri. In aprilie se va desfasura cel de-al doilea workshop din cadrul acestui program realizat de Interact, Facultatea de Relatii Internationale si avand sprijinul Nestle Romania.

Despre Bridge Communication

Interact este una dintre principalele companii de training din Romania. Prin cele doua departamente ale sale-Interact Communication si Interact Development- compania ofera cursuri de limbi straine pentru afaceri si training-uri de dezvoltare profesionala. Bazandu-se pe o echipa competenta de traineri, Interact isi adapteaza cursurile sale, multe licente internationale, la profilul si nevoile participantilor la cursuri

Academia de Studii Economice din Bucuresti - denumirea actuala datand din anul 1967 - a pregatit zeci de generatii de economisti, contribuind la afirmarea si dezvoltarea invatamantului, stiintei si culturii economice din tara noastra. Academia de Studii Economice din Bucureşti este atasata traditiei gandirii libere, libertatii academice, recunoasterii drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si principiului suprematiei legii.

Compania elveţiana Nestle, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestle si este astazi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, cu aproximativ 253.000 angajati si 511 unitati operationale in aproape fiecare tara a lumii.
Nestle a patruns pe piata romaneasca in 1995, in momentul de fata avand peste 600 de angajati: 350 la fabrica din Timisoara si 250 la sediul din Bucuresti.

Georgeta Dendrino- Managing Director Interact
021.326.81.70
interact@i-interact.ro