Vrei sa vezi cum e in scaun de regizor?

BUCURESTI - 26 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Vino, in 8-10 februarie, la workshop-ul Consumer Marketing Today organizat de Interact. Aici doar tu iei toate deciziile legate de marca ta si poti vedea imediat cum sunt puse aceste decizii in scena!
Consumer Marketing Today este un training de marketing recunoscut international pentru eficienta rezultatelor sale. Aici iei decizii in fiecare etapa si afli imediat care este impactul acestor decizii asupra intregului proces. Aici marca ta joaca intr-un film pe care tu il regizezi, tu il lansezi si poti vedea imediat daca va prinde la public.
Producatorul filmului va fi Alex Kock. Alex are o experienta bogata si este unul dintre cei mai buni traineri ai retelei mondiale BTI, retea de training pe care Interact o reprezinta in Romania.

Vrei sa vezi cum e in scaun de regizor?

Cursul dintr-o privire

Licenta a partenerului nostru, Business Today International, acest seminar interactiv este o simulare de marketing si vanzari in care participantii isi managerizeaza propriul portofoliu de branduri si produse si se afla in competitie cu alte echipe pentru a castiga consumatori si cota de piata.
Pe parcursul simularii, participantii isi vor gestiona singuri finantele companiei si vor lua toate deciziile strategice si operationale, urmand un real si relevant proces de marketing:
-segmentarea si targetarea consumatorului;
-dezvoltarea de noi produse si branduri;
-planificarea si implementarea procesului de lansare a unui nou produs, implicand decizii in ceea ce priveste toate elementele mixului de marketing (pret, promovare, produs si canale de distributie).

Fiecare echipa parcurge independent si complet mai multe cicluri de marketing si analizeaza performanta brandului si rezultatele financiare ale companiei dupa fiecare etapa, comparand rezultatele cu cele ale celorlalte echipe.

Care sunt beneficiile pentru mine si organizatia mea?

Marketing strategic
O mai buna intelegere a componentelor de marketing strategic – segmentarea si targetarea, ca baza a tuturor deciziilor de marketing.
O mai buna intelegere a procesului de dezvoltare al unui nou produs, cu o coordonare completa a tuturor activitatilor de marketing.

O privire completa si integrata a procesului de marketing
O mai buna intelegere a activitatilor si a deciziilor de marketing si vanzari si impactul pe care il au acestea asupra performantei de ansamblu a organizatiei.
O mai buna intelegere a pietei si a indicatorilor de performanta.

Finante
Intelegerea conceptelor financiare absolut necesare pentru conducerea afacerii Analizarea impactului deciziilor de marketing in evolutia indicatorilor financiari ai companiei


Te asteptam la premiera Consumer Marketing Today in Romania, film in care tu joci cel mai important rol!


P.S: O sa fie un workshop deosebit, asa ca iti poti aduce si ceilalti
colegi din departamentul de marketing!


Program oficial

Data premierei: 8-10 februarie
Loc: Howard Johnson, Sala Colorado
Pret: 500 euro + TVA/Participant

Despre Bridge Communication

Interact

E-mail:interact@i-interact.ro
Tel: 021-326.81.70
interact@i-interact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bridge-communication/vrei-sa-vezi-cum-e-in-scaun-de-regizor