Bridge Concept lanseaza www.materialebusiness.ro

BUCURESTI - 26 iunie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bridge Concept lanseaza www.materialebusiness.ro, platforma on-line care ofera trei directii de dezvoltare a afacerilor: produse promotionale, solutii de tipar si servicii de comunicare.
Site-ul Materiale Business este destinat exclusiv companiilor; se adreseaza atat managerilor care urmaresc repozitionarea unui brand sau stabilirea identitatii de companie, cat si directorilor de marketing care opteaza pentru campanii de comunicare integrate.

Bridge Concept  lanseaza www.materialebusiness.ro

26 Iunie 2009 –Bridge Concept lanseaza www.materialebusiness.ro, platforma on-line care ofera trei directii de dezvoltare a afacerilor: produse promotionale, solutii de tipar si servicii de comunicare.
Site-ul Materiale Business este destinat exclusiv companiilor; se adreseaza atat managerilor care urmaresc repozitionarea unui brand sau stabilirea identitatii de companie, cat si directorilor de marketing care opteaza pentru campanii de comunicare integrate.
Punctul forte al acestui site sunt materialele promotionale personalizate. Materiale Business acopera cea mai mare parte din piata produselor promotionale, oferind aproximativ 1000 de obiecte importate, ce pot fi achizitionate exclusiv dupa personalizare. Numarul minim pentru o comanda de acest tip este de 50 de bucati. Produsele pot fi achizitionate direct de pe site, in baza unui cont de utilizator si a procedurii clasice de comanda on-line.
Serviciile de creatie oferite includ identitate de companie, web design si identitate web, design de ambalaj si design ambiental.
Scopul principal al acestei platforme de business este sa ofere clientilor posibilitatea de a economisi timp si de a achizitiona dintr-un singur loc materiale promotionale si servicii aferente de personalizare si tipar.
www.materialebusiness.ro are o interfata usor de utilizat si pune la dispozitia potentialilor clienti doua calculatoare de preturi on-line, unul pentru tipar afise, carti de vizita, mesh, banner, backlit, volante si altul pentru personalizare prin serigrafie. Modalitatile de plata disponibile sunt ramburs, prin card sau ordin de plata.

Despre Bridge Concept

Bridge Concept ofera servicii de naming, corporate identity, packaging design, ambiental design, digital branding si photo.
Contacteaza-ne online sau offline!
Ai multiple modalitati pentru a ne solicita oferte, pentru sesizari relevante, pentru a tine pasul cu actualizarile noastre!
Str. Sf.Vineri, nr.10, et.2, ap.5, interfon 05, Bucuresti
+40728314333
+40728315333
office@bridgeconcept.ro