Business English Summer Training

Locul desfasurarii: Centrul Bridge LSH

Organizator: Bridge Language Study House

Business English Summer Training

In perioada 6 - 16 iunie 2011 centrul de limbi straine Bridge Language Study House va da start programului trainig dedicat limbii engleze folosite in afaceri.

Programul de training va avea 2 parti special create pentru cate un grup tinta si anume ENGLISH FOR MANAGEMENT PRACTICES  pentru candidati care activeaza in domeniul managementului in afaceri si au nevoie de  imbunatatirea abilitatilor de comunicare si negociere in limba engleza si ENGLISH FOR CUSTOMER SERVICE  un programul de training construit pentru persoanele care interactioneaza si relationeaza zilnic cu clientii externi si interni in domeniul in care lucreaza. Programul cursurilor va fi de luni pana joi de la 18.30 la 21.00 timp de 2 saptamani.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati: www.blsh.ro sau cereti informatii supplimentare la sediul centrului pe Str: Dorobantilor nr 67 sau la tel: 0364-101088.

 

 

Despre ASOCIATIA BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE

Centrului de limbi straine Bridge Language Study House este cel mai mare furnizor de cursuri si programe de training de limbi straine din Cluj Napoca, oferind pe langa acesteasi cursuri pregatitoare pentru examenele internationale Cambridge, IELTS, TOEFL si ECL, programe de predare a limbii romane ca llimba straina precum si diverse proiecte educationale adresate atat adultilor cat si copiilor si adolescentilor.

Confirmare pana la data: 24 mai 2011

Participare: Taxa de participare

Taguri: trainingenglezacursBusiness