Poze Briot

  • Sloganul campaniei de comunicare - „Cu Emotion, prelucrarea lentilelor devine o joacă de copii” - dovedește că inovația continuă dublată de îndelungata experiență în domeniul aparatelor automatizate de șlefuit lentile sunt pârghiile prin care cele mai sofisticate tehnologii sunt adaptate constant pentru un segment din ce în ce mai exigent de opticieni.

    Poza: Briot Emotion, cea mai recenta si completa masina din clasa compacta, a fost pentru a doua oara la Brasov

  • Stegulet promotional Sover Optica Group

    Poza: Sover Optica Group sustine Ziua Mondiala a Vederii

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul briot.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la briot. Pozele pe tema briot cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul briot, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la briot, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la briot.