British Council deschide o nouă școală de limba engleză în cartierul Militari

BUCURESTI - 25 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Începând din septembrie 2019, British Council vine mai aproape de părinții din Vestul Capitalei și deschide cea de a șasea școală de limba engleză din București, în cartierul Militari, în incinta unei școli private.

Cursuri de engleză pentru copii, la British Council

Cursuri de engleză pentru copii, la British Council

Noul sediu din strada Gabriela Szabo nr. 3 – 11 va găzdui cursuri de limba engleză pentru copiii între 3 și 10 ani, derulate conform metodologiei British Council, într-o locație care beneficiază de toate dotările necesare conform standardelor instituției.

“Sunt încântat să anunț deschiderea noului centru din Militari. Acum, copiii care locuiesc in partea de vest a Bucureștiului au oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de limba engleză, alături de profesori experți, într-un mediu sigur și plăcut”, a declarat Kevin McLaven, Directorul Centrului de Limba Engleză din cadrul British Council România.

Cursurile de limba engleză British Council pentru copii sunt construite în jurul modului unic în care cei mici acumulează cunoștințe. Într-un mediu deschis, prin joacă, profesorii încurajează copiii să discute, să exploreze și să interacționeze unii cu alții, și să învețe astfel limba engleză într-un mod natural și plăcut, exersându-și în contexte de viață abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere.

Prin natura activităților, cursurile stimulează pronunția și abilitățile de conversație, dar îi încurajează pe copii să își dezvolte și creativitatea, gândirea critică și încrederea în ei.

Profesorii British Council sunt experți în predarea pentru copii, au calificări și experiență internaționale și sunt pasionați de limba engleză. În cadrul cursurilor pentru copii se lucrează într-un mediu sigur și de încredere, aliniat unei politici globale de protecție a copilului.

Pentru înscrierea la cursurile de limba engleză British Council, copiii trebuie să susțină un test de nivel gratuit, în urma căruia profesorii vor determina cel mai potrivit nivel de curs. Copiii și părinți vor putea apoi să aleagă opțiunile de orar și sediu cele mai potrivite.

Începând cu toamna lui 2019, British Council va organiza cursuri de limba engleză în șase locații din București concentrate în centrul și vestul Capitalei, precum și în Iași, la sediul principal din Strada Păcurari. Anul academic va începe pe 12 septembrie 2019 și se va încheia pe 13 iunie 2020, fiind structurat în semestre, în cazul cursurilor pentru copii, respectiv în trimestre, în cazul cursurilor pentru adulți.

Mai multe detalii despre noua școală, orar și program sunt disponibile pe website-ul British Council, la https://www.britishcouncil.ro/engleza/scoli/bucuresti-militari.

Despre British Council

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale ce oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic, și activează în România din 1938.