Concert Partizan în club Control - 80 de ani de British Council în România

BUCURESTI - 13 decembrie 2018

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Live site

Vineri, pe 14 decembrie, de la ora 20.00, British Council aniversează 80 de ani în România în club Control cu un concert live al trupei Partizan urmat de muzică post-punk cu DJ-ul britanic David Hughes. Intrarea la eveniment este liberă.

Concert Partizan - 80 de ani de British Council

Concert Partizan - 80 de ani de British Council

Evenimentul marchează opt decenii de relații culturale între România și Marea Britanie în spiritul anilor ‘80, pornind de la influența stilului punk și a ramificațiilor sale în ambele țări. Punk-ul s-a născut în Marea Britanie, iar spiritul și atitudinea sa continuă să influențeze scena culturală.


Partizan este o formație românească de rock și post-punk fondată în București în 2001, formată din Artan – Adrian Pleşca (voce), Suedezu’ – Răzvan Moldovan (chitară), Andrei Bărbulescu (tobe) şi Augustin Nicolae (bass). Trupa va urca pe scenă în formula completă vineri, în Control.


Accesul la eveniment se va putea face începând cu ora 20.00, iar intrarea este liberă. Concertul Partizan va începe la 20.30, și va fi urmat de un DJ set de influență punk cu DJ-ul britanic David Hughes. Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe Facebook sau pe website-ul British Council.

Despre British Council

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale ce oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic.
British Council își desfășoară activitatea în România din 1938. În 2018 marcăm aniversarea a 80 de ani de la înființare printr-o serie de evenimente menite să celebreze relațiile și schimburile culturale dintre Marea Britanie și România. Pentru mai multe informaţii despre activitatea British Council în România, vizitaţi: www.britishcouncil.ro.