LearnEnglish Select, noul curs online de limbă engleză, de la British Council

BUCURESTI - 5 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Live site

Un nou curs online este disponibil pe site-ul British Council. Se adresează acelor profesioniști care doresc să își mărească oportunitățile de avansare în carieră, prin îmbunătățirea cunoștințelor de limbă engleză.

LearnEnglish Select, curs de engleză online, de la British Council

LearnEnglish Select, curs de engleză online, de la British Council

LearnEnglish Select este format din 7 niveluri, de la începători, până la avansați. Platforma poate fi accesată de către cursant timp de 6 luni de la achiziție, astfel că acesta poate învăța în ritmul lui, atunci când are timp. Pentru a afla unde se încadrează, cursantul trebuie să dea înainte un test de nivel, disponibil tot online.

La fiecare nivel al cursului, există videoclipuri introductive, scenarii ce ar putea avea loc la serviciu, explicații ale termenilor cheie, reguli gramaticale și sugestii de cuvinte ce se folosesc în viața profesională. Prin LearnEnglish Select, un profesionist poate învăța cum să comunice eficient în afaceri, cum să candideze pentru un post și să se pregătească pentru un interviu în limba engleză, cum să își îmbunătățească gramatica și vocabularul de afaceri, cum să interacționeze cu  profesioniștii din domeniul său și din alte domenii.

Cursul este disponibil pentru achiziție la https://www.britishcouncil.ro/engleza/invata-online/learnenglish-select.

Cei care parcurg cel puțin 90 la suta din curs, primesc un certificat. 

Despre British Council

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale ce oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic, și activează în România din 1938.