Părinți și copii, invitați să descopere engleza în familie la British Council Open Day

BUCURESTI - 17 aprilie 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

British Council București îi așteaptă pe părinți și copii la o serie de ateliere și prezentări interactive gratuite organizate joi, pe 2 mai, la sediul principal din Calea Dorobanți nr. 14, în cadrul evenimentului Open Day.

Open Day, descoperă British Council în familie.

Open Day, descoperă British Council în familie.

Evenimentul este gratuit și cuprinde o zi plină de activități distractive pentru părinți și copii cu vârste între 4 și 14 ani, prin care aceștia pot afla mai multe despre activitatea British Council în România.

În intervalul 11.30 – 20.00, copiii vor avea ocazia să participe la jocuri și exerciții interactive asemenea celor de la cursurile de limba engleză, în timp ce părinții pot afla mai multe despre metodele de predare British Council într-un cadru informal, direct de la profesori.

Pentru copii, British Council a pregătit surprize atât pentru cei mici cât și pentru cei mari: activități de colorat și de modelat, episoade din noul program pentru copiii între 4 și 6 ani - Learning Time with Timmy -, ateliere de artă, proiecte, video-uri educaționale și jocuri.

Suplimentar, părinții care doresc să afle detalii despre tehnicile de predare și metodologia folosite la cursurile de limba engleză se pot înscrie și la prezentările gratuite organizate pe parcursul evenimentului Open Day, de la 12.00, 17.00, respectiv 18.30.

Evenimentul Open Day va avea loc pe 2 mai, între 11.30 – 20.00, la sediul principal British Council București din Calea Dorobanți nr. 14. Participarea la toate activitățile din cadrul Open Day este gratuită, pe bază de rezervare la https://bookeo.com/opendaybc2019.

Învățarea unei limbi străine deschide o lume întreagă de oportunitați, și ne dorim să le oferim copiilor care învață limba engleză la British Council cele mai frumoase experiențe. Profesorii noștri urmăresc să creeze un mediu în care toți elevii se simt incluși și apreciați. Metodele de predare sunt inovative, încurajează creativitatea, gândirea critică și încrederea în sine a participanților. În cadrul cursurilor noastre încurajăm copiii să învețe prin ducerea la bun sfârșit a unor proiecte care să îi ajute să își dezvolte abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere într-un mod natural.” a declarat Kevin McLaven, Director English Language Services în cadrul British Council România.

Părinții și copiii care vor să afle mai multe despre oportunitățile care îi așteaptă la Centrul British Council din București se pot înscrie la Open Day până miercuri 24 aprilie, completând formularul de rezervare de la adresa https://bookeo.com/opendaybc2019. Evenimentul este gratuit, dar locurile sunt limitate.

Mai multe detalii despre Open Day sunt disponibile pe website-ul British Council, la https://www.britishcouncil.ro/evenimente/open-day-british-council.

 

Despre British Council

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale ce oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic, și activează în România din 1938.