Ziua porţilor deschise la British Council

BUCURESTI - 28 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

În data de 1 decembrie 2014 British Council îi invită pe Bucureșteni la sediul său din Calea Dorobanților nr. 14, între orele 11:00 - 14:00, pentru a participa la un program variat de lecţii demonstrative de limba engleză și activități creative.

Ziua porţilor deschise la British Council

Lecţiile demonstrative de limba engleză se adresează tuturor, atât adulților, cât și copiilor, indiferent de vârstă. Vizitatorii pot afla cu afla cu această ocazie cum se desfăşoară un curs de limba engleză la British Council și ce metode de predare se folosesc.

Cei interesați de activități creative vor avea ocazia de a confecționa decoraţiuni şi cadouri pe care le vor putea dărui celor dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Activitățile de story telling cu ajutorul unor iPad-uri şi teatru de umbre (shadow theatre) vor contribui la dezvoltarea creativității copiilor, dar și la familiarizarea acestora cu conversația în limba engleză. 

Karaoke, Bingo și tombola cu premii vor antrena și mai mult atmosfera veselă în care se va decora bradul de Crăciun.

Nu în ultimul rând, cei interesați de certificatul de limbă engleză IELTS vor putea participa la o simulare a probei de vorbire inclusă în examenul IELTS.

Despre British Council

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale ce oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic. Pentru mai multe informaţii despre activitatea British Council în România, vizitaţi: www.britishcouncil.ro.