Curs "Analiza financiara"

Locul desfasurarii: Piata Presei Libere

Organizator: BRM Business Consulting

Curs

Divizia educaţională a Bursei Române de Mărfuri - BRM BUSINESS CONSULTING lansează în această toamnă noi cursuri pentru angajaţii din sectorul public şi privat, precum şi pentru oamenii de afaceri. În perioada 24 -25 octombrie 2008, la sediul central al BRM din Bucureşti, se va desfăşura cursul “Analiza financiară”, care îşi propune să-i familiarizeze pe cursanţi cu utilizarea diferitelor metode şi tehnici necesare creditării, cu metodele de aplicare a unor planuri realiste de finanţare şi cu analizele financiare pe diferite segmente de piaţă. Tematica cursului abordează subiecte diverse, printre care: analiza financiară a companiei, pragul de rentabilitate şi evaluarea riscurilor, calculul indicatorilor financiari, analiza Cash-flow şi Candle-stick, tipuri de grafice, configuraţii clasice, valurile lui Eliott, metoda lui Gann, etc.

Înscrierile la cursul “Analiza financiară” se pot face până joi, 23 octombrie 2008.

Cursul “Analiza financiară” este susţinut de George Constantin, care are o experienţă de peste 10 ani în mediul financiar-bancar, materializată prin numeroase proiecte de consultanţă pentru firme mici şi mijlocii, precum şi prin colaborarea cu diferite companii multinaţionale în domeniul trezoreriei.


Piata Presei Libere nr 1 Bucuresti
Tel: 021.317.4516
Fax: 021.317.4423

Despre BRM BUSINESS CONSULTING

PMConference este organizata de BRM Business Consulting, divizia educationala a Bursei Române de Marfuri. BRM Business Consulting este o prezenta recunoscuta pe piata româneasca de training financiar si de management, înregistrând pâna în prezent peste 1200 de cursanti la cele 19 cursuri de specializare, si peste 350 de participanti anual la cele doua editii ale Risk Management Forum.

PMConference – All Inclusive Project Management va asteapta cu informatii fierbinti despre evolutiile acestui domeniu extrem de dinamic; PMConference creste rata de succes a proiectelor!

Participare: Intrare libera