Efficiency in Supply Chain Management

BUCURESTI - 14 iunie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti 28 iunie 2007 - Curs - eveniment despre SCM

Daca lucrati in operatiuni, productie, logistica, procurement, marketing sau IT cu siguranta stiti ca supply chains nu mai sunt acele retele simple de furnizori, producatori, distribuitori, retaileri si consumatori. Centrul de interes se muta acum asupra cunoaşterii, coordonării resurselor, informaţiei, integrării proceselor.

Efficiency in Supply Chain Management - 28 iunie 2007

De ce sa participati?
Pentru a intelege mai bine procesele din cadrul unei companii, pentru a afla cum se gandeste si se implementeaza o strategie de SCM pentru a obtine un avantaj competitiv si care sunt instrumentele specifice. Mai multe detalii in Agenda cursului.

Pentru cine e cursul?
Practic orice companie este interesata de acest curs. Cursul se adreseaza specialistilor din Operatiuni, Achizitii, Logistica, Distributie, IT, Marketing&Vanzari, Productie, Dezvoltare Produse Noi, dar nu numai. Cu siguranta, oricine doreste sa inteleaga mai bine procesele din cadrul unei companii este binevenit la curs.

Cine sustine cursul?
Trainerii sunt doi consultanti internationali cu experienta in supply chain management, procurement si optimizarea proceselor de la Horváth & Partners. Vezi Profilul trainerilor.

Cum?
Efficiency in Supply Chain Management este sustinut in limba engleza. Cursul se desfasoara intre orele 9:00 - 18:30. Participarea include suportul de curs, welcome coffee, doua pauze de cafea si pranzul. La sfarsitul cursului se acorda certificat de participare. Pentru inscriere descarcati, completati si trimiteti pe fax Formularul de inregistrare.

Unde?
Uzinexport Business Center, Str. Iancu de Hunedoara, nr. 8, Bucuresti (langa Piata Victoriei)

Contact
Mai multe informatii despre curs puteti obtine de la Rucsandra Dumitrescu (tel: 021-317.4516 sau 0725.196.581, fax: 021-317.4423, r.dumitrescu@brm.ro )

Despre BRM Business Consulting

BRM Business Consulting este o prezenta recunoscuta in domeniul educatiei financiare si de management - vezi www.brmconsulting.ro).

Rucsandra Dumitrescu
Sef Departament Marketing-Training
BRM Business Consulting
Phone: 004 021 317 4516
Fax: 004 021 317 4423
Mobil: 0725 196 581
E-mail: r.dumitrescu@brm.ro
www.brmconsulting.ro
r.dumitrescu@brm.ro