Navigati intr-un nou BRM Business Consulting ... virtual

BUCURESTI - 9 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

BRM Business Consulting, divizia educationala a Bursei Romane de Marfuri, prezenta activa marcanta in lumea training-ului romanesc, lanseaza, odata cu implinirea celor 5 ani de activitate, noul portal al companiei, www.brmconsulting.ro.

Navigati intr-un nou BRM Business Consulting ... virtual

Realizat intr-o maniera grafica deosebita, noua pagina web-site se doreste a fi un instrument de comunicare facila si eficienta in timp real si o sursa moderna de acces la informare, invatare si perfectionare continua.

Vizitatorii vor cunoaste oferta integrala de servicii si beneficiile dobandite prin intermediul acestora, vor accesa la o serie de informatii si materiale de interes practic pentru imbunatatirea activitatii si vor fi permanent conectati cu evolutia domeniilor in care BRM Business Consulting s-a experimentat.

BRM Business Consulting, Promotor al instruirii in domenii esentiale de management (Managementul Riscului si Derivative etc.) si Pionier in organizarea de evenimente de amploare in aceleasi domenii de avangarda in care ofera si training, aduce la intalnirea cu clientii sai, experti internationali si profesionisti pe domenii de specializare ce “misca lumea inainte” in acest secol 21.

Ne place sa credem ca timpul lucreaza doar in favoarea celor perseverenti, astfel azi sunt mai buni decat ieri si maine, ..., vor fi cei mai buni !

Asadar, va propunem sa 'despachetati' cadoul nostru pentru voi, site-ul BRM Business Consulting, pregatit cu multa grija si mult suflet, cu oferte pentru toate nivelurile aspirationale.

Despre BRM Business Consulting

In fiecare clipa noi ne gandim la voi, ...., si cu fiecare click, toata Echipa BRM Business Consulting, va multumeste !

Va asteptam la intalnirea virtuala.............. punct de reper: www.brmconsulting.ro

Tel. 317.45.16
Fax. 317.44.23
l.gheorghe@brm.ro