Project Management Conference

BUCURESTI - 21 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Project Management Conference este prima conferinta din Romania care abordeaza managementul de proiect intr-o maniera unitara si extraordinar de “sincera” in acelasi timp.

Dezbaterile ce vor avea loc pe parcursul celor trei zile, pornesc cu evidentierea oportunitatilor de finantare europene si guvernamentale existente si a posibilitatilor de accesare si instrumentelor de valorificarea a acestora. Nu lipsesc povestile de succes , insa conferinta trage si un semnal de alarma legat de pericolul abordarii necorespunzatoare a programarii si implementarii acestor fonduri, deoarece lipsa unui management de proiect profesionist poate crea probleme atat aplicantului, cat si finantatorilor, autoritatilor si mediului de afaceri.

Project Management Conference

Prima editie a Project Management Conference se va desfasura între 27-29 iunie 2005 la J.W.Marriott Grand Hotel Bucuresti. Noutatea Conferintei consta în abordarea unitara si foarte sincera în acelasi timp a managementului de proiect, astfel încât avantajele sunt scoase în evidenta, dar nu fara a trage un semnal de alarma legat de abordarea neprofesionista a managementului de proiect si toate problemele care decurg de aici.

PMConference se bucura de sprijinul PMI România si este All Inclusive pentru ca organizatorii va prezinta pachetul complet, astfel încât dupa încheierea Conferintei veti avea toate datele necesare demararii unui proiect si implementarii lui cu succes, pornind de la sursele de finantare, continuând cu primii pasi în management de proiect, ulterior cu abordari avansate si instrumente complexe.

PMConference se deschide cu un seminar introductiv (27 iunie) unde este prezentat ABC-ul managementului de proiect. Daca nu ati avut tangente cu acest domeniu dar doriti sa-l includeti în portofoliul de abilitati, sau daca doriti o actualizare a cunostintelor mai vechi, seminarul “Fundamentele managementului de proiect” este locul de unde nu trebuie sa lipsiti.

Conferinta propriu-zisa se va desfasura între 28-29 iunie. Prima zi este dedicata surselor de finantare europene, guvernamentale sau alternative (cum ar fi finantarile si co-finantarile oferite de banci si fonduri de investitii companiilor private). Principalele autoritati responsabile de coordonarea acestor fonduri, beneficiari si finantatori vor prezenta stadiul în care se afla România pe graficul managementului de proiect, vor da sfaturi si… ponturi. De asemenea, speakerii vor sublinia ceea ce constituie crezul acestei Conferinte – faptul ca managementul de proiect este un instrument principal prin care companiile pot raspunde provocarii 2007.

A doua zi a Conferintei este dedicata dezvoltarii abilitatilor de manager de proiect. Cele mai bune practici de project management sunt expuse împreuna cu argumente puternice din partea celor care le aplica de mult timp, cu rezultate de succes. Caracterul celei de-a doua zile este specific, în sensul ca va aborda domenii si va prezenta solutii personalizate pentru acestea. Vor fi analizate studii de caz din domeniul imobiliar si al infrastructurii, domenii care sunt clienti fideli ai managementului de proiect. Componenta IT a managementului este, de asemenea, evidentiata pentru ca proiectele de anvergura au nevoie de un sistem IT de gestionare a resurselor bine pus la punct. Abilitatile de manageri de proiect dobândite pâna la acest moment la Conferinta, vor fi apoi testate si completate în cadrul celor 4 workshop-uri care închid aceasta zi. Doua workshop-uri sunt axate pe prezentarea de software special de management de proiect, celelalte doua vizeaza tehnici de finantare si analiza si reducerea costurilor.

Despre BRM Business Consulting

PMConference este organizata de BRM Business Consulting, divizia educationala a Bursei Române de Marfuri. BRM Business Consulting este o prezenta recunoscuta pe piata româneasca de training financiar si de management, înregistrând pâna în prezent peste 1200 de cursanti la cele 19 cursuri de specializare, si peste 350 de participanti anual la cele doua editii ale Risk Management Forum.

PMConference – All Inclusive Project Management va asteapta cu informatii fierbinti despre evolutiile acestui domeniu extrem de dinamic; PMConference creste rata de succes a proiectelor!

Alina Stefan
tel: 021-317.45.16
fax: 021-317.44.23
a.stefan@brm.ro