brodarie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema brodarie

 • brodarie

  Oradea, Bihor - 6 September 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Sunteti pasionat de cusutul manual si de infrumusetarea diferitelor obiecte textile? Cautati o companie care sa va ofere o varietate de accesorii si produse pentru cusut, brodat, goblenuri si alte astfel de activitati ce implica cusutul manual? Foart ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: magazin online , degetar.ro , andrele , brodarie

  Vezi toate comunicatele de presa despre brodarie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul brodarie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la brodarie. Informatiile despre brodarie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul brodarie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la brodarie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.