Brokeraj

Definitie Brokeraj

Operatiune de intermediere la bursa, efectuata de broker.Prestari de servicii efectuate de catre o agentie de brokeraj pe baza unei autorizatii date de catre comisia operatiunilor la termen, constand in:- negocieri de oferte de vanzare si/sau de cumparare de valori mobiliare in contul unor terti sau in cont propriu- negocieri de oferte si perfectari de contracte pe piata la disponibil, la termen sau optiuni in contul unor terte persoane, subiect de drept comercial sau in cont propriu- navlosiri, asigurari maritime si fluviale in contul unor persoane subiecte de drept comercial- gestiuni pe baza de mandat pentru constituirea de garantii la contracte futures si pentru plata premium-ului la contractele cu optiuni perfectate in contul unor terti- negocieri in baza unui mandat in scopul obtinerii de credite de la banci pentru acoperirea partiala a tranzactiilor la termen.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brokeraj? Propune definitie

Poze Brokeraj

 • Gratuit: Brokeraj de credit online

  Poza: Gratuit: Brokeraj de credit online

 • SmartFinancial.ro invită băncile, societăţile de asigurări şi de brokeraj

  Poza: SmartFinancial.ro invită băncile, societăţile de asigurări şi de brokeraj

 • Compania de brokeraj Bulbrokers lanseaza platforma de tranzactionare online BONO

  Poza: Compania de brokeraj Bulbrokers lanseaza platforma de tranzactionare online BONO

 • SRBA BROKER DE ASIGURARE intra in familia RENOMIA Cehia, cel mai mare broker din CEE

  Poza: SRBA BROKER DE ASIGURARE intra in familia RENOMIA Cehia, cel mai mare broker din CEE

 • Vezi toate pozele despre Brokeraj

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brokeraj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brokeraj. Definitiile termenilor despre Brokeraj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brokeraj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brokeraj.