brutarul    

Comunicate de presa si evenimente pe tema brutarul

 • brutarul. Exclusiv, Revista Brutarul: Presedintele ROMPAN, Aurel Popescu, despre codul de bune practici in comert!

  brutarul

  Odorheiu Secuiesc, Harghita - 17 July 2008

  Comunicat de Boro - Info S.R.L.

  După mai multe runde de negocieri între reprezentanţii marilor lanţuri comerciale şi cei ai furnizorilor de produse agroalimentare, s-a ajuns la un numitor comun privind eficientizarea colaborării dintre cele două părţi. Rezultatele obţinut ...     comunicatul de presa

 • brutarul. numeroase demonstratii practice fac parte din programul GastroPan

  brutarul

  Targu Mures, Mures - 19 January 2012

  Comunicat de Boro - Info S.R.L.

  Circa 13.000 de specialisti si antreprenori din industria de panificatie , cofetarie si alimentatie publica sunt asteptati in perioada 23-25 martie 2012, la cea de-a patra editie a expozitiei GastroPan din Targu Mures. Cu totii vor asista la pro ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: expozitie , ciocolata , panificatie , cofetarie , gastronomie , cofetar , gastropan , paine , brutarul , gastromedia , brutar , bucatar , martipan , zahar , concurs.

  Vezi toate comunicatele de presa despre brutarul

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul brutarul.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la brutarul. Informatiile despre brutarul cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul brutarul, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la brutarul, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.