Ce va doriti de la CES 2013?

BUCURESTI - 14 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle

Echipa de conducere a firmei QuickMobile , care a participat la evenimentul Consumer Electronics Show 2013, ce a avut loc in perioada 7 -11 ianuarie a.c. in Las Vegas, SUA, face un bilant al celor mai reusite produse care au fost prezentate, care se constituie in acelasi timp si in recomandari:

CES 2013 Las Vegas

CES 2013 Las Vegas

 Avantaje competitive: Brandul QuickMobile = Credibilitate, Siguranta, Diversitate, Exclusivitate, Lansari in premiera. Toate serviciile de cea mai buna calitate pentru clientii pe care noi ii respectam 

Matei TIBOC, Director Divizia Online, QuickMobile (www.quickmobile.ro)

1. Sony Xperia Z -- un telefon de mare clasa

Cu un design hyper-elegant, un display de 5 inch, cu rezolutie de 1080p si o camera foto de 13 megapixeli, Sony Xperia Z rezista chiar si la scufundarea in apa.

2. O tableta de zile mari de la Panasonic

Deja numita "tableta 4K", cu sistem de operare Window 8, extrem de portabila, are o rezolutie extraordinara pe un display IPS de 20 de inch, 3820 pe 2560 pixeli, ce o face ideala pentru utilizatorii din industriile creative.

3. Vizio -- cea mai buna tableta cu AndroidEste una din primele device-uri Tegra 4 din lume, are un display excelent de 10 inch si 300dpi care il egaleaza pe cel al lui Nexus 10, este foarte usoara si ruleaza sistemul de operare Android.

4. Primul drive USB 3.0 de 1TB

Kingston a introdus primul aceasta mica minune, care parea de neimaginat in urma cu cativa ani.

5. Incarcatorul wireless pentru telefoane mobile

Sustinut de Wireless Power Consortium, permite incarcarea fara fir a mobilului tau. Il asezi numai pe o suprafata de incarcare si el se incarca singur.

In scurt timp, pe baza unor acorduri incheiate deja la CES 2013, QuickMobile va introduce in reteaua sa nationala de magazine din mall-urile cele mai importante din tara, in reteaua de hypermarket-uri Real, precum si in magazinul virtual www.quickmobile.com, o parte din aceste noutati absolute ca si si multe altele ce se vor constitui in surprize, credem placute, pentru toti utilizatorii din Romania.

                                                  ###

Imagini HD de la CES 2013 cu telefonul Sony Xperia Z: http://www.youtube.com/watch?v=xHyHWbFIP9w

Pentru fotografii de inalta rezolutie va rugam sa ne contactati.

Mai multe comunicate recente gasiti aici:

http://www.comunicatedepresa.ro/bt-public-relations/informatii-in-premiera-de-la-ces-2013-las-vegas/

http://www.comunicatedepresa.ro/bt-public-relations/raiul-accesoriilor-de-brand/ 

Despre BT Public Relations

Capitalizand pe oportunitatea legata de platformele mobile, QuickMobile a fost infiintata in 2005, firma avand ca domeniu de activitate comercializarea produselor de telefonie mobila -- telefoane, accesorii, cartele reincarcabile, s.a. In numai cativa ani afacerea a ajuns sa combine o componenta extrem de puternica de B2C, B2B si prima si cea mai eficienta retea de service de specialitate din Romania, door-to-door, in regim express.

In vremuri de criza globala fara precedent, QuickMobile a reusit incredibila performanta nu doar de a supravietui – cum isi doresc atatia altii – ci de a creste necontenit. Daca in 2011 cifra de afaceri a firmei era de 19 milioane de euro la un numar de 55 de angajati, in 2012 cifra de afaceri a sarit la 30 de milioane de euro iar numarul de angajati a fost triplat. O retea de 11 magazine sau insule proprii in mall-urile cele mai importante din tara, un parteneriat Shop-in-Shop cu o mare retea de retail in 24 de locatii strategice si un magazin online pe care gestioneaza foarte eficient un Long Tail de produse si servicii, peste 5000 de articole pe stoc in valoare de peste 1 milion de euro in orice moment si actualizat in timp real. www.quickmobile.ro este de fapt unul din cele mai importante magazine online din Romania, ce livreaza in maxim 24 de ore, ofera posibilitatea returnarii produsului indiferent de motiv, are peste 25.000 de conturi active si are un call-center gratuit.

Toate acestea se adauga unei sustinute activitati de B2B.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bt-public-relations/ce-va-doriti-de-la-ces-2013