Distreaza-te in weekend castigand premii pe flamingo.ro!

BUCURESTI - 16 decembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Concursul de orientare turistica “Ho, ho, ho vino la flamingo.ro” a ajuns pe ultima suta de metri! Mai ai un weekend la dispozitie pentru a intra in posesia premiului tau!

De altfel, nici nu se putea un moment mai prielnic pentru o astfel de aventura: daca nu reusesti sa ajungi la munte in weekendul acesta si ai chef de putina adrenalina, te invitam sa vizitezi site-ul flamingo.ro si sa participi la concusul de orientare turistica ce ofera celor mai temerari dintre vizitatori premii deosebit de tentante - boxe, monitoare, HDD-uri, JoyStick-uri, camere foto digitale, placi de baza, pentru a aminti doar cateva dintre ele.

Concursul se desfasoara zi si noapte, 24 de ore din 24 pana pe 20 decembrie a.c. si presupune in prima instanta accesarea adresei www.flamingo.ro/Concurscraciun unde este afisat regulamentul de participare si lista trofeelor ce pot fi castigate de cei mai buni dintre competitori.

In momentul accesarii www.flamingo.ro/Concurscraciun, in mod automat participantului i se va aloca un ID (cheie de identificare), fiecarui ID corespunzandu-i o pagina din site-ul http://www.flamingo.ro.

Prin click pe optiunea “start” sau prin acesarea logo-ului firmelor producatoare ale bunurilor oferite ca premii, participantul va fi redirectionat catre paginile site-ului http://www.flamingo.ro, din acest moment principala lui misiune fiind sa exploreze acest site pana in momentul in care va gasi pagina corespunzatoare ID–ului alocat.

In momentul in care acest lucru se va intampla, la deschiderea paginii respective, pe ecran va aparea un insemn vizual evident care il va anunta ca este castigatorul unui anumit produs.

Implicat in calitate de asociat in echipa de management a concursului si veghind atent la buna navigare printre paginile de web a celor mai cutezatori surferi, Mos Craciun a tinut sa precizeze ca de aceasta data fiecare participant poate castiga un singur produs din cele 1000 puse la dispozitie.

Geo Scripcariu, director de comunicare la Flamingo si in week-end pasionat om de munte si snowboarder crede ca “acest concurs, desi pune accent pe explorarea unei parti a universului Web, ar trebui – fie si pentru premiile atractive puse la bataie -- sa provoace macar o parte din emotiile intense ale participarii la un concurs de orientare turistica in conditii cu adevarat extreme -- adica la munte, in padure, noaptea, iarna, pe ger si viscol.”

Despre BT Public Relations

Site-urile Flamingo din care se poate porni in aventura sunt: www.flamingo.ro, www.eflamingo.ro, www.diablo.ro, www.upgradepc.ro, www.lan.ro.
Geo Scripcariu
Director de comunicare
Flamingo
www.flamingo.ro
Tel: 0745-09.61.91
0743-05.66.04

geo.scripcariu@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bt-public-relations/distreaza-te-in-weekend-castigand-premii-pe-flamingo-ro