Dog Show Oradea la a doua editie

Locul desfasurarii: Oradea

Organizator: Asociatia "SOS Dogs"

Dog Show Oradea la a doua editie

Festival de arta canina la Oradea


Bucuresti, 4 septembrie 2006. Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor anunta ca in data de 24 septembrie 2006, la Oradea, va avea loc a doua editie a celui mai important eveniment canin al anului din Romania – „Dog Show -- Oradea”.

Organizat de asociatia locala din capitala judetului Bihor, SOS Dogs, festivalul canin Dog Show, va reuni cateva mii de iubitori de caini insotiti de exemplare canine cu pedigree alaturi de caini comunitari.

Oaspetii din Romania, Ungaria si din mai multe alte tari ale lumii se vor bucura de programul festivalului care cuprinde foarte multe concursuri cu premii pentru copii si catei.

Carol Lazar, directorul asociatiei SOS Dogs (www.sosdogs.ro) e de parere ca „Un caine este pentru toata viata, si nu doar pentru Craciun, iar prin acest festival ne propunem sa promovam dragostea de animale si adoptiile cainilor fara stapan”.

Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (www.fnpa.ro) reuneste mai multe asociatii din Bucuresti si din alte orase. Federatia isi propune, cu prioritate, rezolvarea problemei cainilor comunitari din Bucuresti si din tara prin metoda „ Sterilizare si Returnare”.

Metoda „Sterilizare si Returnare” este o maniera alternativa de abordare a problemei cainilor comunitari respectand principiile etice si normele privind protectia animalelor precum si standardele internationale in domeniu.

Prin aceasta metoda, cainii comunitari sunt sterilizati (castrati) si apoi returnati (redati) comunitatii.

Metoda, aplicata deja cu succes in partea europeana a orasului Istanbul (Turcia) si de curand in Oradea, va fi propusa spre buna aplicare si primarului Bucurestiului, Adriean Videanu, prefectului Rodica Mantale precum si primarilor si prefectilor din toata tara.###Mara Gojgar
Specialist in relatii publice
Mobil: 0729.035.350
Tel: 021 - 313.18.75

Despre BT PUBLIC RELATIONS

Our mission is to help any company, or organisation, communicate to best effect with all its different audiences, providing high-level strategic media, social and investor relations consultancy. Based in Bucharest, we have a global reach, working with our partner agencies across Central-Eastern Europe’s and Balkans’ major business centres to provide clients with best practice communications solutions.

Participare: Intrare libera