Ziare.com adopta o noua strategie

BUCURESTI - 8 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Ziare.com, cel mai cunoscut portal de stiri de pe Internet, adopta o noua strategie care presupune o focusare puternica pe cititorii de stiri si alti utilizatori de servicii si aplicatii din Romania.

Ziare.com adopta o noua strategie

Cel mai mare portal romanesc la nivel global, Ziare.com a inceput recent sa isi scrie propriile stiri cu ajutorul unei echipe tinere de redactori profesionisti care acopera politica, afacerile, cultura si temele sociale ale comunitatilor de romani din tara si din jurul lumii.

Portalul a construit o echipa dedicata si bine pregatia sa culeaga informatii si sa redacteze in timp real stiri proprii si analize relevante pentru audiente cu profiluri si interese din cele mai diverse alcatuite din romanii din tara si din strainatate, obisnuiti sa se informeaze cu predilectie din sursele cele mai fiabile prezente pe Internet.

Cei doi fondatori ai sunt doi tineri romani, Cosmin Dumitrescu, licentiat in drept si rezident pe coasta de Vest a SUA si Radu Murgescu, absolvent al New York State University, expert in stiinta calculatoarelor.

'Desi nu am inceput de mult redactarea de stiri proprii, alte portaluri si website-uri au inceput sa preia stirile Ziare.com. Urmeaza foarte curand o suita de alte surprize placute, ce sunt rezultatul noii noastre strategii. Pe acestea le vom anunta in a doua jumatate a lunii apriie precum si in cursul lunilor urmatoare, si ele se vor insemna servicii si aplicatii care, prin utilitate si atractivitate, dorim sa faca din Ziare.com pana la sfarsitul anului 2006 cel mai important si citit portal de stiri din Romania, nu doar in afara patriei.' a tinut sa precizeze Dumitrescu.

Este o recunostere a cresterii spectaculoase a utilizatorilor de Internet din Romania concomitent cu o sofisticare a celor cu o experienta de surferi mai mare precum si a nevoii de informare cat mai buna si echidistanta a tuturor romanilor.

Prin intermediul site-urilor pe care le detine in prezent, Ziare. com , Pro32.com, AloRomania.com si mai multe altele Ziare , Inc. ofera utilizatorilor sai din tara precum si comunitatilor romanesti raspandite in jurul lumii si link-uri catre editii complete ale ziarelor romanesti, opere literare, reviste, produse si servicii.Despre BT Public Relations


Ziare Inc., compania care detine portalul Ziare.com a fost infiintata in 1996 administrand unul din primele site-uri de pe Internet care oferea informatii de calitate despre Romania si inregistreaza zilnic peste 20.000 de vizitatori unici sau 1,5 milioane de vizite pe luna.

Compania a inregistrat anul trecut o promitatoare crestere a vanzarilor de publicitate fata de anul 2004 si in acest an isi propune o crestere mult mai acentuata.
Geo Scripcariu
Marketing PR Analyst
Ziare.com
Mobil: 0745-09.61.91

E-mail: geo@ziare.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bt-public-relations/ziare-com-adopta-o-noua-strategie