BUBOR

Definitie BUBOR

rata medie a dobanzii pentru imprumuturile acordate pe piata interbancara rata dobanzii percepute de o banca pentru creditele acordate este intotdeauna mai mare decat BUBOR, intrucat din suma incasata banca trebuie sa acopere costul resurselor obtinute din credite pe piata interbancara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru BUBOR? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul BUBOR.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la BUBOR. Definitiile termenilor despre BUBOR cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la BUBOR, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la BUBOR.