A Night With Nick - Concert cu Nick Casciaro, castigatorul X-Factor 2021 Romania

BUCURESTI - 14 septembrie 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Fermecătorul Nick Casciaro invită publicul ploieştean la o seară magică în armonii de neuitat!
După ce a cucerit publicul din România cu vocea, charisma şi personalitatea sa redutabilă, creându-şi mulţi fani şi multe simpatii o dată cu participarea şi câştigarea celui mai cunoscut show TV de talente din întreaga lume, X Factor, ediţia 2021, Nick Casciaro, artistul multivalent originar din Italia revine în România!

Poster concert

Poster concert

 ACOLO UNDE CUVINTELE SFARSESC, INCEPE MUZICA  

HEINRICH HEINE

Nick va oferi tuturor admiratorilor săi o seară magică de muzică şi emoţie, în armonii de neuitat, vineri, 23 septembrie, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti – sala Ion Baciu, cu începere de la ora 19.30. Piese de dragoste, de vibraţie pozitivă, dar şi de antren, vor intra în repertoriul concertului susţinut de Nick Casciaro, acompaniat de pianistul si celebrul dirijor al Orchestrei Festivalului Sanremo din Italia, maestrul Danilo Riccardi, director artistic al evenimentului.“Mă bucur să revin în România, ţara care m-a primit cu braţele deschise încă de la începutul poveştii mele pe aceste meleaguri, concursul X Factor si sa concertez pentru publicul roman. Aici am întâlnit doar oameni autentici, amabili şi prietenoşi. Şi mă bucur să le pot oferi acum în dar, la Ploieşti, acest concert magic, în semn de preţuire pentru toată dragostea şi susţinerea pe care mi-a oferit-o publicul român până acum. Vă aştept cu emoţie şi nerabdare la Filarmonică, pentru o seară de neuitat!” – a declarat Nick Casciaro.“România este ţara cu un public generos si cald. Ne bucurăm să creăm împreună acest eveniment, “A Night With Nick” si sa-I oferim o seară emozionanta, de neuitat,’, a adăugat maestrul Danilo Riccardi.Biletele fizice, pentru acces în sală pot fi achiziţionate de pe site-ul Filarmonicii din Ploieşti, www.filarmonicaploiesti.ro, site-ul entertix.ro, sau de la casa de bilete a Filarmonicii - Str. Anton Pann nr. 5. Biletele virtuale, pentru transmisia live online se pot achiziţiona de pe virtualconcerthall.ro. https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-concert-nick-casciaro-a-night-withnick-23-septembrie-2022/ https://www.entertix.ro/bilete/10967/concert-nick-casciaro-a-night-with-nick-23-septembrie-2022- filarmonica-paul-constantinescu-sala-ion-baciu-ploiesti.htmlAcces general: 100 lei, bilete meet & greet 160 lei, bilete virtuale 30 lei.Evenimentul este organizat de catre Filarmonica Ploieşti în parteneriat cu Diva’s Music Production Italia sub egida Primariei Municipiului Ploiesti.

NICK CASCIARO:S-a născut la Bolzano la 4 ianuarie 1990. În copilărie a început să cânte în corul White Voices din micul oraș al copilăriei sale. Prima sa „iubire muzicală” a fost Elvis Presley. De aici pasiunea lui pentru rhythm & blues și marii cântăreți de soul ai anilor 60,70. In 2013, a participat la cea de-a cincea ediție a Italia's Got Talent si intra si in scoala Amici di Maria De Filippi duetand cu Alessandra Amoroso, Placido Domingo, Mario Biondi, Umberto Tozzi și Miguel Bose. Din 2017 joacă rolul lui Vince Fontaine și Teen Angel în musicalul „Grease” al Compagnia della Rancia. Pe 23 decembrie 2021 câștigă premiul al zecelea sezon al Xfactor România.

Despre DIVA S MUSIC PRODUCTION SRL

DIVA'S MUSIC PRODUCTION este o casa discografica independenta, activa pe piata muzicala internationala din 2017, are un catalog propriu de publishing distribuit in toate digital store si worldwide de catre compania Believe Distribution International. Diva's Music Production opereaza in Italia si Romania, avand sediul la Bucuresti si o baza de lucru la Roma. Cea mai mare realizare muzicala de pana acum este clasificarea pe podiumul castigatorilor Festivalului della Canzone Italiana di Sanremo 2020 si castigarea X-Factor Romania. Aceste victorii au fost posibile prin intreprinderea unei munci asidue impreuna cu artistii Marco Sentieri pentru Sanremo si Nick Casciaro X-Factor, manageriati de CEO-ul casei discografice Diva's Music Production, Gabriela Serban si al muzicianului de prestigiu, maestrul Danilo Riccardi .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bucharest-in-music/a-night-with-nick-concert-cu-nick-casciaro-castigatorul-x-factor-2021-romania