Fotografie la primirea buchetului de flori prin Buchet Express

Timisoara - 13 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Floraria online Buchet Express a lansat posibilitatea pentru client de a opta pentru primirea via e-mail a unei fotografii cu livrarea buchetului de flori persoanei destinatare. Nu este vorba doar despre o fotografie a buchetului real livrat, ci despre o fotografie realizata in momentul livrarii buchetului de catre curierul de flori persoanei iubite.

Fotografie la primirea buchetului de flori prin Buchet Express
 Asteptam ca aceasta noua functionalitate in site sa aiba o rata de succes mai mare asupra optimizarii conversiei si revenirii clientilor nostri pe site atunci cand vor sa trimita un buchet de flori in Timisoara. In alta ordine de idei, oferim aceasta posibilitate gratuit, iar clientii nostri trebuie sa stie ca realizarea fotografiei depinde in cea mai mare masura de acceptul persoanei destinatare. 

Leonard Ciui

Pentru ca stim ca atunci cand oferi flori intentionezi sa aduci un zambet si bucurie celor dragi, acum iti oferim posibilitatea de a fi chiar tu martorul momentului de fericire pe care l-ai creat persoanei iubite impreuna cu noi. In acest mod, in primul rand, poti verifica conformitatea buchetului livrat cu cel prezentat pe site, in al doilea rand, vezi reactia persoanei iubite in urma gestului tau, iar in al treilea rand, te bucuri de un moment spontan in care ii poti revedea pe cei dragi.