The Masterpiece te premiaza!

BUCURESTI - 27 martie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle

5 Machete Boeing 747-8I Intercontinental Lufthansa in valoare totala de 250 de Euro, 5 Machete Airbus A380-800 Lufthansa in valoare totala de 250 de Euro si o tableta Microsoft Surface RT in valoare de 600 de euro au fost catigate in urma extragerii din data de 24.03.2013!

The Masterpiece te premiaza!

Extragerea s-a efectuat in data de 24 Martie 2013, ora 09:00, in fata unei comisii formata din trei membri independenti de organizator, producator sau artistii implicati in spectacol, in prezenta unui avocat, si in deplina conformitate cu legislatia in viguare.

Fiecare castigator va fi contactat telefonic de catre organizator. Organizatorul nu raspunde in cazul in care castigatorul desemnat nu poate fi contactat la numarul de telefon mentionat in formularul de participare. In situatia in care castigatorul nu raspunde, organizatorul va suna o rezerva.In cazul in care nici una din rezerve nu raspunde, organizatorul isi rezerva dreptul pentru o noua extragere.

Castigatorul nu poate solicita contravaloare premiului. Toti castigatorii isi vor ridica personal premiul pe baza buletinului de identitate sau certificat de nastere(in cazul copiilor sub 14 ani) in original.

EXTRAS DI PROCESUL VERBAL AL EXTRAGERII

TOMBOLA EVENIMENT  “ THE MASTERPIECE

PROCES-VERBAL

Încheiat astăzi, 24.03.2013, la orele 8:45, cu ocazia extragerii câştigătorilor TOMBOLEI evenimentului  “THE MASTERPIECE”, desfăşurată la  HOTEL NOVOTEL - SALA LILLE.

Comisia este formată din 3 membri, independenţi de Organizator, respectiv:

1. Monica BULANCEA, delegat CABINET DE AVOCAT CRISTINA ADRIANA SÎRBU;

2. Laurenţiu TĂBĂCARU,

3. Simona BARCAN,

Comisia constată că cele două urne conținând formularele de participare au fost aduse de către Organizator sigilate.

Urnele au fost desigilate de către membrii Comisiei la orele 9:10, după care a avut loc extragerea a 11 formulare plus 3 rezerve. În ordinea extragerii a avut loc desemnarea câştigătorilor, astfel:

CÂŞTIGĂTORII MACHETELOR BOGING 747-81 INTERCONTINENTAL  LUFTHANSA:

1. DĂSCULŢU Teodor - Cătălin

2. GEORGESCU Delia

3. SIMAN Matei

4. RADUCĂ Miruna Ana Maria

5. PENCIU Cristina 

CÂŞTIGĂTORII MACHETELOR AIRBUS A380-800 LUFTHANSA:

6. NEAGU Cristina

7. MARUSEAL Mihai

8. UNGUREANU Ana-Maria

9. VASILE Ştefania

10. BADEA Iulia 

CÂŞTIGĂTORUL TABLETEI MICROSOFT SURFACE RT:

11. PATRAŞ Sebastian

 Comisia a validat câştigătorii premiilor TOMBOLEI, consemnând că nu au fost găsite neconcordanţe cu Regulamentul TOMBOLEI.

Aşadar, Organizatorul va anunţa câştigătorii premiilor şi le va înmâna acestora conform Regulamentului oficial al Tombolei organizată cu ocazia desfăşurării evenimentului  “THE MASTERPIECE”.

Semnatari : COMISIA  și ORGANIZATORUL

__________________________________

Premiile se pot ridica personal, de la biroul ASOCIATIEI CULTURALE BUCURIILE MUZICII din Str. Dealul Tugulea, nr. 35, sector 6, Bucuresti in fiecare zi lucratoare, intre orele 14:00 si 19:00, pana la  data de 10.04.2013 inclusiv.

FACEBOOK ASOCIATIA CULTURALA BUCURIILE MUZICII