Virgil Ianțu a primit cadou de ziua lui un baric cu vin de la Budureasca

BUCURESTI - 2 martie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, HoReCa, Retail, Agricultura

Cu ocazia împlinirii de către Virgil Ianțu a vârstei de 50 de ani - Budureasca i-a pregătit o surpriză de proporții: un baric de 225 l care conține propriul lui vin, un asamblaj excepțional din 5 soiuri de struguri negri, creat în mod special pentru el, în ediție limitată.

.

.

Cu ocazia împlinirii de către Virgil Ianțu a vârstei de 50 de ani, Budureasca i-a pregătit o surpriză de proporții: un baric de 225 l care conține propriul lui vin, un asamblaj excepțional din 5 soiuri de struguri negri, creat în mod special pentru el, în ediție limitată.

Baricul este personalizat cu o plăcuță gravată ce conține o dedicație specială pentru sărbătorit. Primele sticle de vin din acest asamblaj au fost deja pregătite cu o etichetă minimalistă și elegantă, creată în mod personalizat pentru Virgil Ianțu,  precum și cu capișon de ceară, așa cum îi stă bine unui vin pretabil la învechire. Urmează ca, progresiv,  250 de sticle cu vinul din baric să fie pregătite pentru a ajunge la el.

Budureasca a decis să le ofere și altor persoane ocazia de a se bucura de un astfel de cadou. Așadar, oricine dorește să ofere un cadou impresionant unei persoane dragi sau să își creeze propriul vin, poate face acest lucru cu ajutorul Cramei Budureasca.

Cadoul este personalizat pentru fiecare client în parte. Vor fi urmați anumiți pași, în care specialiștii cramei Budureasca sunt alături de D-voastră oferindu-vă sfaturi și consultanță - de la alegerea soiurilor de struguri preferate pentru cupaj, trecând prin alegerea tipului de baric, atât ca proveniență, cât și ca nivel de ardere, până la timpul de maturare și crearea etichetei personalizate.

Mai multe detalii găsiți aici:

https://budureasca.ro/butoiul-tau-de-vin/

Despre Budureasca SRL

Crama și Viile Budureasca se află în inima podgoriei Dealu Mare, pe Drumul Vinului, în localitatea Gura Vadului. Aici se produc vinuri roșii, albe și rosé, preponderant seci si demiseci de pe cele 275 de hectare de viță de vie nobilă. Budureasca creează vinuri din soiuri autentice românești (precum Fetească Regală, Fetească Neagră, Tămâioasă Românescă și Busuioacă de Bohotin), dar și vinuri din soiuri cunoscute în toată lumea (Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Merlot, Chardonnay, ș.a.).

Compania Budureasca are un portofoliu de peste 17 game de vinuri dedicate unor segmente specifice de public, atât pentru piața internă, cât și pentru piețele internaționale. Succesul Budureasca este rezultatul inovării și perfecționării continue.

În prezent, vinurile Budureasca sunt exportate în 17 țări, cu întindere pe 4 continente. Acestea au câștigat peste 300 de medalii de aur, argint și bronz la concursurile internaționale din întreaga lume.