buhusi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema buhusi

 • buhusi

  Buhusi, Bacau - 24 august 2017

  Comunicat de GALENUS SRL

  ... buhusi, amplasata in Str. Mihai Eminescu nr. 1, parter, Jud Bacau, avand o echipa de profesionisti gata sa deserveasca, la cele mai inalte standarde, pacientii din buhusi si din judet. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: farmacia inimii , farmacie catena , buhusi

  Vezi toate comunicatele de presa despre buhusi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul buhusi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la buhusi. Informatiile despre buhusi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul buhusi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la buhusi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.