BSS DISTINSA CU ”PREMIUL NATIONAL” DE CATRE CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI.

BUCURESTI - 29 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Building Support Services SRL, lider national in sectorul serviciilor de Property & Facility Management, a fost distinsa cu PREMIUL NATIONAL in cadrul Galei Topului National al Firmelor- editia a XIX-a - organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei la sfarsitul saptamanii trecute.

BSS DISTINSA CU ”PREMIUL NATIONAL”  DE CATRE CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI.

Building Support Services, lider national in sectorul serviciilor de  Property & Facility Management, a fost distinsa cu PREMIUL NATIONAL in cadrul Galei Topului National al Firmelor- editia a XIX-a - organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei la sfarsitul saptamanii trecute.

In cadrul acestui important eveniment, cu periodicitate anuala, sunt premiate companiile situate pe primele locuri in principalele domenii de activitate care compun economia nationala.

Firmei noastre i-a fost decernata aceasta distinctie la categoria ”Servicii - Intreprinderi  mari” in domeniul ”Activitati imobiliare pe baza de comision sau contract”, domeniu in care se incadreaza, conform Codului CAEN, activitatile de Property & Facility Management. Este demn de mentionat faptul ca acest clasament se intocmeste pe criterii stricte, bazata pe o metodologie complexa, agreata la nivel national si european, in care sunt incluse preformantele financiare ale firmelor, evolutia numarului de personal, extinderea activitatilor de afaceri etc . 

Topul National al Firmelor aduce in atentia mediului economic, politic, media, opiniei publice nationale si internationale, numele celor mai performante companii la nivel national, care au reusit sa se situeze in fruntea clasamentului conform rezultatelor economico-financiare din anul precedent. Este vorba de 6424 de firme candidate din toate domeniile, din care 917 au fost declarate castigatoare ale Premiului National  la categoriile Cercetare-Dezvoltare si High Tech; Industrie, Agricultura, Pescuit, Piscicultura; Constructii; Servicii; Comert – Turism,  BSS numarandu-se printre acestea la categoria Servicii.

Premiul reprezinta o recunoastere la nivel national a realizarilor firmei noastre in anul 2011, cand am crescut cu peste 75% cifra de afaceri si aproape am dublat numarul de angajati, performante cu adevarat remarcabile in contextul actualei crize economico-financiare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/building-support-services/bss-distinsa-cu-premiul-national-de-catre-camera-de-comert-si-industrie-a-romaniei-