Află unde poți găsi cei mai buni avocați din București

BUCURESTI - 28 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Juridic

Un avocat penal bun se găsește greu, deoarece nu multe sunt firmele de avocatură care au în echipele sale unii dintre cei mai profesioniști și buni avocați. Oricât de mult ai încerca să cauți, te anunțăm noi că titlurile de cei mai buni avocați sunt luate de membrii echipei noastre. Cine suntem noi? Află tot ce trebuie să știi despre firma Buju Stanciu și Asociații!

Buju Stanciu și Asociații este un birou de avocatură  apărut din dorința de a sări în ajutorul tuturor persoanelor care au nevoie de servicii de consultanță, asistență și reprezentanță. Echipa noastră este formată din persoane care se dezvoltă, din punct de vedere profesional, continuu deci nu vei rămâne dezamăgit de serviciile noastre.

Dacă ai nevoie de un avocat insolventa, atunci fii sigur că la Buju Stanciu și Asociații vei găsi ceea ce ai nevoie. Numeroasele arii de expertiză în care activăm și numărul de clienți mulțumiți sunt dovada experienței noastre. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre noi și despre serviciile noastre!

Află totul despre biroul nostru de avocatură: Buju Stanciu și Asociații

Buju Stanciu și Asociații este un birou de avocatură din București care a luat naștere din dorința de a ajuta orice persoană care are nevoie de ajutor. Asociațiile cu care colaborăm contribuie la dezvoltarea pe plan profesional a membrilor echipei noastre. Cum? Află acum despre schimburile de experiență care au loc între echipa noastră și celelalte echipe de avocați. Ei învață de la noi, iar noi învățăm de la ei pentru a da dovadă de profesionalism maxim.

Echipa noastră de avocați se bazează pe următoarele câteva principii:

Confidențialitate: problemele tale nu vor trece dincolo de pereții biroului nostru.Responsabilitate: analizăm cu atenție fiecare detaliu al cazului tău și ne asigurăm că soluțiile sunt cele mai eficiente și vin într-un timp cât se poate de scurt.Competențe multidisciplinare: membrii echipei noastre se află într-o continuă dezvoltare pe plan profesional.

În plus, fiecare dintre avocații noștri activează în cel puțin 3 sau 4 arii de expertiză din cele ce urmează a fi menționate în continuare.

Serviciile și ariile noastre de expertiză

Cum îți dai seama că un birou de avocatură are experiența necesară pentru a te ajuta în rezolvarea cazurilor tale? Ei bine, cu cât numărul de arii de expertiză în care echipa de avocați activează este mai mare, cu atât putem considera că experiența este mai mare.

Numărul de arii de expertiză anunță de fapt nivelul de dezvoltare profesională al avocaților. O varietate mai mare de servicii, înseamnă de fapt că biroul de avocatură este mai bine pregătit și dezvoltat pe plan profesional. O astfel de echipă vei găsi și la Buju Stanciu și Asociații!

Află acum care sunt ariile noastre de expertiză! Serviciile oferite de noi sunt:

Achiziții publice

Comerțul electronic

Drept civil

Drept comercial

Drept imobiliar și urbanism

Drept penal și drept penal al afacerilor

Dreptul familiei

Dreptul fiscal

Dreptul imigrației

Dreptul muncii

Malpraxis medical

Protecția datelor cu caracter personal

Proprietatea intelectuală

Start-up și investiții

Token-uri nefungibile și active digitale

Blockchain și criptomonede

Pentru a afla o multitudine mai mare de detalii legate de fiecare dintre ariile de expertiză de mai sus, te invităm pe site-ul nostru. Află și informează-te în legătură cu tot ceea ce consideri tu că este necesar pentru a putea avea încrederea în noi.

Buju Stanciu și Asociații - cea mai bună firmă de avocatură din București

De zeci de ani ajutăm oamenii să găsească cele mai bune rezolvări/soluții pentru problemele lor. Îți oferim servicii de asistență, de consultanță și de reprezentanță juridică și sărim în ajutorul tău indiferent de aria de expertiză din care problema ta provine. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să te poată ajuta indiferent de problemă.

Confidențialitatea, responsabilitatea și competențele multidisciplinare sunt cele trei principii în jurul cărora ne învârtim. Analizăm îndeaproape fiecare detaliu și îți rezolvăm problemele în cel mai scurt și eficient mod posibil. Venim cu soluțiile cele mai potrivite pentru tine și pentru cazul tău.

Dacă încă nu te-am convins, atunci te invităm să ne vizitezi pe site-ul nostru pentru a te convinge și singur de calitatea serviciilor noastre!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/buju-stanciu-si-asociatii/afla-unde-poti-gasi-cei-mai-buni-avocati-din-bucuresti