buldozere    

Comunicate de presa si evenimente pe tema buldozere

 • buldozere. Komatsu HB215LC - excavator cu actionare hidraulica

  buldozere

  Otopeni, Bucuresti - 22 October 2015

  Comunicat de International Leader Media

  Compania Marcom, unul dintre liderii pietei de echipamente pentru constructii din Romania, distribuitor exclusiv al marcilor Komatsu, Grove, Potain, Hidromek, McCloskey, Dieci, Indeco si Mantovanibenne, organizeaza in perioada 27-29 octombrie 2015, l ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: marcom , buldozere , komatsu , excavatoare , incarcatoare

  Vezi toate comunicatele de presa despre buldozere

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul buldozere.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la buldozere. Informatiile despre buldozere cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul buldozere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la buldozere, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.