Buletin

Definitie Buletin

1. Act, livret oficial care atesta identitatea unei persoane. Adeverinta oficiala prin care se consemneaza ceva.2. Scurta comunicare oficiala cuprinzand informatii de actualiate.3. Publicatie periodica ce cuprinde dari de seama, studii si informatii dintr-un anumit domeniu sau legi etc.4. Lista, hartie care cuprinde numele candidatilor intr-o alegere si care este introdusa in urna (cum ar fi buletinul de vot).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buletin? Propune definitie

Poze Buletin

 • Buletin de Europa eliberat de Romarg

  Poza: Buletin de Europa eliberat de Romarg

 • (PONT - finanţări, burse, licitaţii) BULETIN INFORMATIV FEBRUARIE 2006

  Poza: (PONT - finanţări, burse, licitaţii) BULETIN INFORMATIV FEBRUARIE 2006

 • interviu alin nita 14 ani de activitate

  Poza: FivePlus Solutions – buletin de Romania. 14 ani de activitate

 • 14 ani de Cărturești: ne facem buletin de cititor!

  Poza: 14 ani de Cărturești: ne facem buletin de cititor!

 • Vezi toate pozele despre Buletin

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buletin.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buletin. Definitiile termenilor despre Buletin cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buletin, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buletin.