Bulletproof    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Bulletproof

 • Bulletproof. F64 BulletProof

  Bulletproof

  Bucuresti - 29 February 2012

  Comunicat de F64 Studio

  ... Bulletproof – prima asigurare pentru aparatele foto digitale din Romania, lansata pe piata româneasca de catre liderul in echipamente foto-video F64 si liderul in brokeraj de asigurari, Marsh . Bucuresti, 1 martie 2012. F64 lanseaza un ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: f64 , asigurare echipament foto , chartis , marsh , bulletproof , furt foto

  Vezi toate comunicatele de presa despre Bulletproof

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Bulletproof.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Bulletproof. Informatiile despre Bulletproof cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Bulletproof, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Bulletproof, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.