Poze Bullying

  • Bullying

    Poza: Specialiștii arată adevărul crud despre bullying și efectele nevăzute ale celui mai devastator fenomen în rândul copiilor

  • .

    Poza: Începe etapa de implementare în școli a proiectului pilot ”Spune STOP Bullying-ului! Ce îmi faci tu, îmi face rău!”

  • Labirintul prieteniei

    Poza: Edufun – alternativa la ecran

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bullying.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bullying. Pozele pe tema bullying cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bullying, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bullying, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bullying.