bumbac100    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bumbac100

 • bumbac100. Ia atitudine. Schimbă lumea cu un tricou!

  bumbac100

  Bucuresti - 13 July 2011

  Comunicat de Info Trip Media

  Se anunță lansarea proiectului atitudine., un portal manifest unic ce va susține și va uni cauze și mesaje caritabile, culturale și sociale. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: caritabile , bumbac100 , manifest

  Vezi toate comunicatele de presa despre bumbac100

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bumbac100.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bumbac100. Informatiile despre bumbac100 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bumbac100, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bumbac100, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.