Proiectul "DN1 - Traseu de Bun-Simt Turistic" continua!

Brasov - 6 iulie 2021

Comunicat tip General in ONG

Proiectul "DN1 - Traseu de Bun-Simt Turistic" continua cu reamenajarea celei de-a doua parcari de Bun-Simt Turistic cu cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva a deseurilor si panouri informative cu mesaje educative pentru participantii la trafic.

Lipsa cosurilor de gunoi transforma parcarile in adevarate platforme de gunoi

Asociatia Bun-Simt si Atitudine Civica va anunta inceperea lucrarilor de reamenajare a celei de de-a doua parcari de Bun-Simt Turistic pe DN1, in apropierea intrarii in orasul Predeal, directie de mers Bucuresti - Brasov. Reamenajarea parcarii se va realiza cu sprijinul Maccaferri Romania.Proiectul "DN1 - Traseu de Bun-Simt Turistic" este initiat de Asociatia Bun-Simt si Atitudine Civica si presupune reamenajarea celor 95 de parcari si refugii situate pe tronsonul Bucuresti - Sibiu cu cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva a deseurilor si panouri cu mesaje informative pentru publicul larg. Scopul proiectului este diminuarea volumului mare de gunoaie, in mod special  pet-uri, doze de energizant si bere, ambalaje alimentare si pahare de cafea,  aruncate iresponsabil pe marginea drumului, cu un impact negativ asupra mediului inconjurator.

Intrucat intreg proiectul va fi realizat doar din fonduri private provenite din sponsorizari si donatii, invitam companiile private sa se implice alaturi de noi intr-un proiect indraznet si unic in Romania.

Proiectul este realizat cu sprijinul CNAIR si implementat impreuna cu DRDP-urile de pe raza carora se afla parcarile reamenajate.

Visul oricarui cos de gunoi este sa ajunga intr-o parcare de Bun-Simt. Ajutati-l sa ajunga pe DN1, implicati-va intr-un proiect CSR unic in Romania si ajutati la reducerea poluarii de pe marginea drumurilor. Ajutati-ne sa utilam o parcare! Alte 93 de parcari si refugii de pe DN1 asteapta sa fie reamenajate!

Cristina Predoiu Presedinte Asociatia Bun-Simt si Atitudine Civica Brasov

e-mail: bst@bunsimtturistic.ro

Tel:      0766 059 887

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bun-simt-turistic/proiectul-dn1-traseu-de-bun-simt-turistic-continua