Buna credinta

Definitie Buna credinta

Convingere intima a unei persoane ca ceea ce face este bine, conform legii obligatia de comportare conform cu regulile de convietuire, care revine partilor la incheierea si executarea unei conventii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buna credinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buna credinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buna credinta. Definitiile termenilor despre Buna credinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buna credinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buna credinta.