Bunuri agricole

Definitie Bunuri agricole

Conform Legii arendarii nr.16/1994, modificata, terenurile cu destinatie agricola, si anume: 1. terenuri productie - arabile, vii, livezi, pepiniere viticole, pomicole, arbusti fructiferi, plantatii de hamei si duzi -, 2. pasuni impadurite, 3. terenuri ocupate cu constructii si instalatii agrozootehnice, 4. amenajari piscicole si de imbunatatiri funciare, 5. drumuri tehnologice, 6. platformele si spatiile de depozitare care servesc nevoilor productiei agricole si terenurile neproductive care pot fi amenajate si folosite pentru productia agricola, 7. animalele, constructiile de orice fel, masinile, utilajele si alte asemenea bunuri destinate exploatarii agricole (vezi art.1 alin.2). Este ceea ce era desemnat in Codul Civil prin fonduri rurale sau mosie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri agricole? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri agricole.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri agricole. Definitiile termenilor despre Bunuri agricole cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri agricole, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri agricole.