Bunuri de consum

Definitie Bunuri de consum

Bunuri care contribuie direct la satisfacerea trebuintelor (individuale, de grup, colective). Unele sunt de unica folosinta, altele sunt de folosinta curenta sau de folosinta indelungata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri de consum? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri de consum.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri de consum. Definitiile termenilor despre Bunuri de consum cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri de consum, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri de consum.