Bunuri de interes public

Definitie Bunuri de interes public

Acele bunuri care prin natura lor sunt destinate pentru a fi folosite sau exploatate in cadrul unui serviciu public, pentru realizarea unor activitati care intereseaza intreaga societate sau colectivitate, fara a avea acces la folosinta lor concreta si nemijlocita orice persoana sau toate persoanele, cum sunt: - caile ferate, - retelele de distribuire a energiei electrice, - dotarile tehnico-edilitare, - cladirile scolilor si spitalelor, - teatrele si muzeele statului, - bibliotecile de stat, - cladirile autoritatilor statului si altor institutii de stat, cazarmile, arsenalele etc. Vezi si Bunuri de uz public.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri de interes public? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri de interes public.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri de interes public. Definitiile termenilor despre Bunuri de interes public cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri de interes public, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri de interes public.