Bunuri de uz public

Definitie Bunuri de uz public

Acele bunuri care prin natura lor sunt de folosinta generala, cum ar fi: - pietele, - podurile, - fantanile, - parcurile publice, - cimitirele etc. La aceste bunuri au acces toti membrii societatii. Vezi si Bunuri de interes public.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri de uz public? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri de uz public.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri de uz public. Definitiile termenilor despre Bunuri de uz public cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri de uz public, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri de uz public.