Bunuri frungifere

Definitie Bunuri frungifere

Sinonim - bunuri producatoare de fructeAcele bunuri care, in mod periodic si fara consumarea substantei lor, sunt susceptibile de a produce alte bunuri, denumite fructe.Spre exemplu pomii fructiferi.Opus - Bunuri nefrungifere

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri frungifere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri frungifere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri frungifere. Definitiile termenilor despre Bunuri frungifere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri frungifere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri frungifere.